Naša radnja bavi se proizvodnjom hladno presovanih jestivih biljnih ulja i proteinskih brašna isključivo od domaćih sirovina.

Ljubav prema prirodi i prirodna bogatstva naše zemlje inspirisala su nas da od nje uzmemo najkvalitetnije sastojke, isprobamo i podelimo sa svima koji je poštuju i veruju u njene jake isceliteljske moći.

Proizvodi

Proizvodi su namenjeni za unutrašnju i spoljašnju upotrebu. Svi produkti su veganski, odnosno ne sadrže sastojke životinjskog porekla, kao ni gluten.

Proizvodnja se odvija po HACCP sistemu i svi proizvodi poseduju bezbednosne sertifikate.

 

zrava ulja proizvodi velika

Pored ljubavi prema prirodi i svim njenim blagodetima, proverenih recepta naših starih, verujemo i u stručnost naših mladih.

Kontrolu proizvodnog procesa obavlja master biohemije, doktorand hemijskog fakuteta .

Proizvodnja

Proizvodnja odvija se potpuno prirodnim putem, sve se ručno pregleda, taloži, nema filtracije, rafinacije.

Kako su se naši proizvodi pokazali izvrsno za negu i lepotu, pokrenuli smo i odeljak prirodne ručno rađene kozmetike kako bi omogućili svakom delu tela da uživa u blagodetima koja pružaju naša ulja.

Proizvodi sadrže visok procenat aktivnih sastojaka iz organski uzgajanog lekovitog bilja.

Mešavina baznih i eteričnih ulja napravljena je tako da, pored maksimalne nege koje pružaju koži, bude ukombinovana i u skladu sa aromaterapijom, pa se tako reguliše fizička, emocionalna i psihička ravnoteža, osvežavaja umorni organizam, smiruju prenadraženi nervi i poboljšavaja raspoloženje.

Težnja za harmonijom inspirisala nas je da proizvode pažljivo osmislimo, i sve darove iz prirode spakujemo zajedno tako da oni pozitivno utiču na sva naša čula.

TOP