Piling maska za lice

400 RSD

SA ORGANSKIM ULJEM TIMIJANA. Idealna za masnu kožu, protiv akni i bubuljica, proširenih pora i povećanog lučenja sebuma.

Sadrži prirodni vitamin E i omega 3-6-9 masne kiseline. Regeneriše, omekšava i zateže kožu. Reguliše lučenje sebuma. Uklanja mrtve ćelije i vrši detoksikaciju. Ublažava povrede kože i ima antiseptičko dejstvo.
Pakovanje: 30ml

SASTAV: Ulje lešnika, lešnikov prah, kaolin (bela glina), organsko eterično ulje timijana, eterično ulje čajno drvo,  limunova trava.

Ulje lešnika bogato je omega 3-6-9 masnim kiselinama, vitaminima E, B1, B6, katehinima i taninima. Namenjeno je za masnu i osetljivu kožu, hidrira je i čini elastičnom. Smanjuje pore i uklanja bakterije, zadržava vlažnost kože i sprečava njeno isušavanje. Idealno u borbi protiv akni i bubuljica. Obnavlja ćelije kože i pruža zaštitu od sunca.

Lešnikov prah zajedno sa kaolinom ima blagi efekat pilinga. Takođe omogućava formiranje sloja maske na licu bogate proteinima i mineralima koja reguliše lučenje masnoće, neguje masnu kožu i pomaže kod opravka osetljive kože.

Kaolin nežno čisiti i izvlači nečistoće iz pora bez stvaranja crvenila. Odličan je apsorbent, tako da apsorbuje višak masnoće i pomaže u održavanju balansa masnoće kože. Zbog toga što se u potpunosti ne rastvara u vodi, kristali kaolina su odličan eksfolijant.

Eterično ulje timijana spada u najmoćnija antibakterijska sredstva pa je odličan u borbi protiv akni, bubuljica i gljivičnih infekcija. Spada u vrlo jake antioksidante. Smanjuje napetost mišića, podstiče znojenje i čisti organizam, pa je efikasno u lečenju celulita. Pomaže kod ožiljaka, bora, strija i problematične kože.

Eterično ulje čajno drvo ostavlja na koži efekat hlađenja. Koristi se za bubuljice, za promene izazvane gljivicama i sve slične mikrobiološke probleme na koži. Dobro je i protiv opekotina, ujeda insekata, protiv herpesa, ekcema, psorijaze, alergijskih reakcija na koži.

Eterično ulje limunova trava deluje protivupalno, vazodilatatorski  i sedativno. Skuplja proširene pore i sprečava nastanak akni. Ima osvežavajući citrusni miris.

TOP