Serum za negu lica 2A

580 RSD900 RSD

Serum za negu masne i osetljive kože, delotvoran protiv akni, bubuljica i fleka nastalih kao posledica istih. Nega za kožu sa vitaminom C.

Sadrži organsko ulje Timijana. Bogat je vitaminima A, B, D, D, E i K, omega-3-6-9 masnim kiselinama, katehinima, taninima i aktivnim komponentama etarskih ulja.

resetuj

Serum za negu lica 2A – Info o proizvodu

Sadrži najkvalitetnija čista hladno ceđena i eterična ulja, koja tako ukomponovana sužavaju pore, učestvuju borbi protiv bakterija, akni , bubuljica.

Serum takođe pruža zaštitu od sunca. Kompozicija ulja sprečava isušavanje kože i reguliše lučenje sebuma, hidrira kožu i čini je elastičnom, samnjuje gubitak vlage i pojavu znakova starenja kože.

Pojedina ulja smanjuju otoke na koži i imaju efekat hlađenja. imaju jako antibakterijsko, antigljivično i antioksidativno delovanje. Pomaže protiv ujeda insekata. Takođe serum je jako efikasan u borbi protiv celulita.

Sastav: hladno ceđena ulja lešnika, semena grožđa, organsko eterično ulje timijana, eterična ulja čajnog drveta, limunove trave.

Ulje lešnika bogato je omega 3-6-9 masnim kiselinama, vitaminima E, B1, B6, katehinima i taninima namenjeno je za masnu i osetljivu kožu. Hidrira je i čini elastičnom. Smanjuje pore i uklanja bakterije, zadržava vlažnost kože i sprečava njeno isušavanje. Idealno u borbi protiv akni i bubuljica. Obnavlja ćelije kože i pruža zaštitu od sunca.

Ulje semena grožđa ima visok sadržaj linoleinske kiseline što dovodi do smanjenja gubitka vlage i lučenja masnoće na koži. Usporava starenje, pojavu bora i veoma je efikasno u borbi protiv opekotina strija i ožiljaka, akni bubuljica i otoka na koži. Prosvetljuje kožu i zbog toga veoma efikasno u eliminaciji tamnih krugova.

Eterično ulje timijana
spada u najmoćnija antibakterijska sredstva pa je odličan u borbi protiv akni, bubuljica i gljivičnih infekcija. Spada u vrlo jake antioksidante. Smanjuje napetost mišića, podstiče znojenje i čisti organizam, pa je efikasno u lečenju celulita. Pomaže kod ožiljaka, bora, strija i problematične kože.

Eeterično ulje čajno drvo ostavlja na koži efekat hlađenja. Koristi se za bubuljice, kožne promene izazvane gljivicama i sve slične mikrobiološke probleme na koži. Dobro je i protiv opekotina, ujeda insekata, protiv herpesa, ekcema, psorijaze, alergijskih reakcija na koži.

Eterično ulje limunova trava
deluje protivupalno, vazodilatatorski  i sedativno. Skuplja proširene pore i sprečava nastanak akni. Ima osvežavajući citrusni miris.

TOP