šta je serum?

Serum je gusta, providna tečnost prepuna aktivnih sastojaka. Predstavlja koncentrovan proizvod namenjen ciljanoj borbi protiv odredjenog problema kože. Lagan je za kožu, koža ga mnogo lakše upija.

Potrebno je samo nekoliko kapi seruma, jer su u pitanju gotovo čisti aktivni sastojci. Nanosi se na očišćeno vlažno ili suvo lice. Može se nanositi ujutru i uveče, u zavisnosti od potreba vaše kože. Višak seruma možete pokupiti suvom maramicom.

Za tretiranje većih površina tela (kod tretiranja celulita i većeg dela zahvaćenog strijama), može se rastvoriti u nekom baznom ulju (susam, kokos, suncokret...)

Serum za lice - bore, predeo oko očiju i strije

3A Serum

Serum za bore, predeo oko očiju i strije. Bogat je vitaminima A, B, C, D, E i K, omega-3-6-9 masnim kiselinama, katehinima, taninima i aktivnim komponentama etarskih ulja. SA ORGANSKIM ETERIČNIM ULJIMA SMILJA I LAVANDE.

Serum za masnu i osetljivu kožu, protiv akni, bubuljica i fleka

2A Serum

Serum za masnu i osetljivu kožu, protiv akni, bubuljica i fleka nastalih kao posledica istih. Bogat je vitaminima a, b, c, d, e i k, omega-3-6-9 masnim kiselinama, katehinima, taninima.                                                                      SA ORGANSKIM ETERIČNIM ULJEM TIMIJANA.

serumi donja slika
TOP